Main House House One HouseTwo

Huis Molenstraat 56

Het mooie herenhuis in de Molenstraat 56 beschikt over 19 kamers. De meeste kamers beschikken over een eigen douche, andere kamers delen een badkamer met maximum 3 medestudenten. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich een ruime keuken, op de eerste verdieping een stijlvol salon en een grote eetkamer. Er is ook een mooie en grote tuin met tuinmeubilair.

Het huis bevindt zich op 12 minuten wandelen van het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) en op 25 minuten wandelen van het Centraal Station en de stadscampus van de Universiteit Antwerpen. Er zijn ook goede tram- en busverbindingen naar het station.

Huis Kattenstraat 8

Het huis in de Kattenstraat is een groot huis met een leuke en familiale sfeer. Het huis telt 35 kamers, waarvan 8 studio’s. 

Drie volledig uitgeruste keukens maken het aangenaam wonen. Hier vinden de studenten elkaar en krijgen ze de kans om samen te koken en babbelen.

De binnenkoer is ruim en zorgt voor een aangename afwisseling, vooral in de zomer. Barbecues en gezellige avondjes buiten zijn schering en inslag.

De polyvalente ruimte in de Kattenstraat wordt gebruikt voor feestjes, samen eten of samen studeren.

Vele studenten hebben hier al een ongelooflijk aangename tijd beleefd!

Bovendien is het huis gelegen in het centrum van de studentenbuurt, op 10 minuten wandelen van het Centraal Station en vlakbij de populaire cafés aan de Ossenmarkt. De stadscampus van de Universiteit van Antwerpen (UA), het Instituut voor Ontwikkelingsbeleid en -beheer (IOB) en het C-MAT (Institute of Transport and Maritime Management) bevinden zich om de hoek!

Huis Lange Sint-Annastraat 5

Het huis in de Lange Sint-Annastraat 5 is een mooi oud herenhuis met 14 ruime en comfortabele kamers. Het beschikt over 2 volledig uitgeruste gemeenschappelijke keukens en ook een mooie tuin met overdekt terras, tuinmeubilair en een barbecue. Ideaal om bij mooi weer samen te eten of om zich te ontspannen!

Het huis bevindt zich naast de faciliteiten van de stadscampus van de Universiteit Antwerpen, op minder dan 10 minuten wandelen van het Centraal Station en ongeveer 25 minuten wandelen van het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG).

en_USEnglish